Solicita Consultanta

Contactati-ne chiar azi la nr de tel 0356 463 766 sau prin email: office@deltapres.ro

 

16 ani de experienta

Va oferim solutii competitive, calitative si sigure in domeniul aerului comprimat.

Garantie 5 ani Bestcair BOGE

Descriere Produs
Firma Delta Pres srl, ca si partner oficial al firmei Boge Kompressoren in Romania, ( ca prim partener al firmei Boge din Romania agreeat ) de catre firma Boge Compressed Air Systems sa ofere pentru compresoarele noi cu surub cu ungere Boge, cu turatie fixa sau variabila ( pana la puteri de 110 kW inclusiv modelele S/SF 150 ) garantie prelungita de 60 luni sau 5 ani denumita BESTCAIR 5 BOGE.
 
In cadrul acestui program beneficiarul dispune pentru compresorul cu surub Boge ( cu sau fara Inverter si cu sau fara uscator incorporat ) de o garantie de 5 ani de la data livrarii pentru respactand graficul de interventii si revizii al compresorului in aceasta perioda folosind doar piese si cairpacuri originale Boge si ulei sintetic Boge Syprem 8000, reviziile si interventiile in aceasta perioada se fac doar cu personalul specializat al firmei Delta Pres.
 
Pentru detalii acordarii programului Bestcair pentru compresorul nou Boge va rugam sa ne contactati pentru detalii.
Specificatii Tehnice
Copyright Delta Pres © 2024 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara