Solicita Consultanta

Contactati-ne chiar azi la nr de tel 0356 463 766 sau prin email: office@deltapres.ro

 

16 ani de experienta

Va oferim solutii competitive, calitative si sigure in domeniul aerului comprimat.

Filtre pentru compresoare

Descriere Produs
Cele trei filtre - filtrul separator, filtrul de aer, filtrul de ulei - care echipeaza un compresor cu surub cu ungere sau o pompa de vid cu ungere sunt elemente vitale in mentenanta acestora, de-a lungul perioadei de functionare.
 
Firma noastra Delta Pres este partener al renumitei firme Sotras din Italia, producator de peste 35 ani de filtre pentru compresoare si pompe de vid, recunoscuta in Europa  pentru calitatea acestora si a carecteristicilor foarte bune date de caderile de presiune mici, pe filtrele separator si de ulei.
 
Toate filtrele comercializate sunt executate din materiale rezistente la coroziune, constructia acestora realizata prin procedee speciale de sudare si lipire, materialul filtrant rezistent pana la temperaturi de functionare de 120°C dau filtrelor o rezistenta in exploatare foarte buna si induc pe durata dinre revizii o cadere de presiune mica de multe ori in cele mai vitrege medii ambiante - dupa 3000 h de functionare caderea de presiune pe separator este sub 0,4 bar (g).
Continutul de ulei remanent dupa filtru separator este intre 1 si 3 ppm.
 
Exeperienta acestor ani de productie si exploatare a filtrelor a aratat ca durata de viata a filtrelor separator depinde de tipul compresorului si mentenata acestuia, mediula ambiant, temperatura de functionare a compresorului, uleiul folosit. Pentru a asigura o separare cat mai buna a uleiului toate acestea trebuie sa creeze un tot.
 
Detinem un stoc permanent de filtre Sotras pentru compresoarele cele mai raspandite de pe piata romaneasca si putem aproviziona in cel mai scurt timp repere din depozitul central al fabricii din Italia si pentru componente care nu sunt in stoc acestea se executa la termen.
 
Pentru o usurinta mai mare in identificare va rugam sa ne trimiteti tipul de compresor, seria si anul de fabricatie al acestuia si daca se poate codurile filterlor OEM (originale) urmand ca in cel mai scurt timp (24-48 h) sa va trimitem oferta cu filtrele corect identificate/echivalente.
Specificatii Tehnice
Copyright Delta Pres © 2024 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara