Solicita Consultanta

Contactati-ne chiar azi la nr de tel 0356 463 766 sau prin email: office@deltapres.ro

 

16 ani de experienta

Va oferim solutii competitive, calitative si sigure in domeniul aerului comprimat.

Piese schimb originale BOGE

Descriere Produs
Firma Delta Pres srl, ca si partner oficial al firmei Boge Compressed Air Systems in Romania, cu certificate agrementate de la producator sa comercializeze piese de schimb si consumabile originale pentru echipamentele produse si comercializate de catre firma Boge.
 
Utilizand piesele de schimb si consumabilele originale Boge, functionarea compresoarelor este sigura si se evita caderile accidentale provocate de neinlocuirea pieselor de schimb la termenul stabilit de cartea tehnica a utilajului si a utilizarii pieselor de schimb neconforme.
 
Pentru a veni in intampinarea beneficiarilor nostri care utilizeaza compresoare Boge punem la dispozitie si seturi complete de piese de schimb Cairpacuri 3000 care contin toate piesele necesare reviziei de 3000 h ( filtre separator, filtru aer, filtru ulei, garnituri, kit termostat, kit minima presiune, diuze cu sita pentru circuitul recuperator )
 
Firma noastra beneficiaza de un stoc permanent de piese de schimb, consumabile si uleiuri in asa fel incat acestea se pot livra / inlocui in cel mai scurt timp posibil, iar in cazul in care acestea nu sunt in stoc Romania se pot aduce din magazia fabricii in cateva zile.
Copyright Delta Pres © 2024 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara