Delta Pres pe Facebook
Consultanta de specialitate
Calculator debit aer comprimat

Despre Noi - Delta Pres

Firma noastra, DELTA PRES SRL, ofera solutii optime fiecarei “aplicatii din domeniul aerului comprimat si pneumaticii “ in parte.
 
Experienta partenerilor nostri, precum si prezenta noastra, de peste 17 ani in acest domeniu, ne permite sa va oferim dumneavoastra, beneficiarilor nostri, solutiile cele mai competitive, calitative, sigure  si economice in domeniul aerului comprimat si al pneumaticii.
 
Oferim solutiile complete in domeniul de presiuni p Δp: 100 mbar ( g ) ÷ 500 bar ( g ) si debite efective Q: 0,10 ÷ 100 mc/min in toate domeniile de activitate din industrie alimentara, prelucratoare, textila, prelucrarea lemnului,  medicina si farmacie, epurare ape, mica industrie, ateliere de reparatii auto, micii meseriasi, etc.
 
Ce intelegem noi prin solutii complete?
Dumneavoastra ca si utilizator al aerului comprimat, ne inaintati tema specifica de interes, iar specialistii firmei noastre va vor prezenta oferta tehnico-economica cea mai avantajoasa si optima plecand de la datele initiale puse la dispozitie de catre specialistii companiei dumnevoastra.
 
ECHIPAMENTELE care va stau la dispozitie sunt: compresoare pentru aer ( cu surub, piston si rotative ) cu sau fara ungere de ulei ( functie de domeniul de aplicatie ), pompe de vid, suflante, echipamente pentru prepararea, filtrarea si uscarea aerului comprimat ( filtre, uscatoare prin refrigerare, adsorbtie, membrana), vase rezervor – recipienti sub presiune, purje automate de condens, separatoare apa/ulei, sisteme de automatizare a functionarii acestora, accesorii pentru aer comprimat ( furtune spiralate, liniare, cuplaje diverse ), role retractabile de furtun ( pentru aer comprimat, cablu electric, apa ), scule pneumatice de mana.
 
Consultanta tehnica si comerciala pentru alegerea utilajelor, calcule de debite si presiuni, la cerere masuratori debite si presiuni, schite de amplasare utilaje; pentru retelele de distributie aer comprimat, calcule, dimensionari, alegerea materialelor, devize de calculatie; pentru accesorii pentru legatura intre reteaua de aer comprimat si utilajele productive; pentru utilaje existente de orice fabricatie : piese de schimb si consumabile ( filtre, uleiuri ); pentru utilaje folosite; pentru inchirieri de utilaje.
 
Servicii complete cu care firma noastra DELTA PRES SRL va sta oricand la dispozitie, pentru amplasarea si montajul utilajelor, puneri in functiune, garantii, postgarantii, servicii de intretinere programata si ocazionala SERVICE, cu sau fara contracte de intretinere; montajul, testul, punerea in functiune, a retelelor de distributie al aerului comprimat.

Servicii complete
cu care firma noastra DELTA PRES va sta la dispozitie:
 
 • adunarea datelor initiale si analiza acestora
 • evaluari, masuratori, calculul debitelor si al presiunii necesare a aerului comprimat
 • alegerea optima a echipamentelor ( tehnico-economic ) si dimensionarea retelelor de aer comprimat
 • ofertarea echipamentelor si a retelelor de aer comprimat
 • incheierea contractelor de vanzare cumparare
 • livrarea produselor direct la beneficiar
 • amplasarea si montajul echipamentelor
 • montajul retelelor de aer comprimat
 • puneri in functiune
 • garantii si postgarantii
 • servicii de intretinere programata si ocazionala cu sau fara contracte de service
 • piese de schimb originale compresoare
 • uleiuri compresoare minerale si sintetice
 • consumabile si piese de schimb pentru compresoare


Toate acestea in cel mai profesionist mod, dat de experienta noastra si a partenerilor nostri care ne garanteaza sustinerea tehnica si de ce nu si cea comerciala, tinand cont de relatia noastra directa cu producatorii si primii reprezentanti ai acestora, relatii consimtite prin certificate de agreeare ca si parteneri oficiali in Romania.

Toti partnerii sunt din Comunitatea Europeana, ceea ce garanteaza calitatea atestata a produselor, acoperite de certificate de calitate si de siguranta în functionare a echipamentelor emise se acestia si de de institute prestigioase europene.
 

Certificate Delta Pres
Copyright Delta Pres © 2023 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara