Delta Pres pe Facebook

Compresoare cu piston 45-500 bar

BAUER KOMPRESSOREN este recunoscut ca cel mai important designer și producător de compresoare de înaltă presiune, specializat pe piețele de înaltă presiune, in producerea de aer de respirație, de aer și gaz industrial, in tehnologia materialelor plastice, a gazelor naturale și a compresiei de gaz inert.

SISTEME BAUER DE AER COMPRIMAT DE RESPIRAȚIE

constituie standardul pentru aplicatii ca stingerea incendiilor, scufundări, militare, departe de țărm, in aplicații industriale și medicale în cazul în care este nevoie de aer de respirație ultra – pur, pentru a menține siguranța vieții. Fiecare produs din portofoliul nostru de aer de respirație este special conceput pentru aplicația utilizatorului final, variind de la compresoare mobile de mici dimensiuni, la sisteme staționare foarte mari, care funcționează în stațiile de pompieri, pe vehicule mobile, la operațiuni de scufundare, la bordul navelor, platformelor marine si instalațiilor industriale, etc. Aceste compresoare acoperă orice necesitate de la 0.08 mc/min rata de încărcare, până la  4.10 mc/min rata de încărcare, cu o presiune de umplere de până la 413 bar .

SISTEMELE BAUER DE COMPRESIE INDUSTRIALE

pentru aer si gaz si-au dovedit eficienta pe teren în aplicații solicitante cu regim continuu în cadrul operațiunilor industriale. Va oferim o gamă largă de compresoare specifice pentru diferite sisteme din industrie, de fabricație auto, industria aerospațială, marina, de apărare, petrol și gaze, chimice, rafinare, minerit, generarea de energie electrică, criogenia și cercetare. Aplicațiile tipice sunt pentru testarea componentelor, a sistemelor hidro-pneumatice, a acționarilor pneumatice, a controlului  proceselor tehnologice, de recuperare a gazelor, de umplere a recipientelor la presiune înaltă, pentru agent de propulsie, inertizare de gaz, generare de azot, instrumentelor de aer de înaltă puritate, etc. Sistemele de compresoare industriale sunt disponibile în capacități variind de la 0.283 mc/min - 21.23 mc/min, cu o presiune de lucru de la 24 la 484 bar și cu cerințele de putere de la 1,5 până la 400 CP.

SISTEME BAUER DE COMPRESIE DE PETROL ȘI GAZE

sunt proiectate în mod special pentru funcționare riguroasă în condiții de funcționare off-shore dure. Soluțiile includ aer de înaltă presiune și de generare de azot / sisteme auxiliare pentru instalații de tensionare si de compensare a mișcării , BOP acumulator de încărcare, perne de azot, ​​tubulatura spiralată, aer instrumental  si aplicatii seismice. Opțiunile personalizate includ actionari electrice sau diesel , pentru condiții de siguranță  containerizate și cu toate certificatele relevante de siguranță (DNV / ABS , etc.) înțelegând foarte bine cerințele clienților noștri off shore pentru fiabilitate, siguranță și performanțe optime într-o amprentă mică, combinată cu suport tehnic post vânzare oriunde operează.

Vizualizare ca:
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Compresoare cu piston BAUER Junior II si Oceanus
Gama puterilor instalate:                                  2,20 ÷     4,00  kW Domeniul debitelor de aer comprimat      ..
Compresoare cu piston BAUER Miniverticus III
Gama puterilor instalate:                                     &nb..
Compresoare cu piston BAUER Verticus 5
Gama puterilor instalate:                                 7,50 ÷   15,00 kW Domeniul debitelor de aer comprim..
Compresoare cu piston BAUER Seria B
Gama puterilor instalate:                            11,00 ÷     110,00   kW Domeniul debitelor de aer comprimat   670,00 ÷  6.800,00   l/m..
Uscator cu regenerare Seccant
Domeniul debitelor de aer comprimat  500,00 ÷ 3500,00  l/min Domeniul presiunilor de lucru:                 90,00 ÷   350,00 / 420,00  bar   Uscătoarele cu regenerare di..
Uscator cu refrigerare Bauer B-Kool
Domeniul debitelor de aer comprimat   200,00 ÷   700,00  l/min Domeniul presiunilor de lucru:                100,00 ÷   350,00 / 500,00  bar   Folosit in special în..
Consultanta de specialitate
Copyright Delta Pres © 2023 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara