Delta Pres pe Facebook

Aftermarket

Vizualizare ca:
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Service Mentenata si Reparatii
Specialistii firmei Delta Pres srl si a partenrilor acesteia, va ofera servicii complexe de service ( mentenanta ) pentru echipamentele de producere si preparare aer comprimat in conformitate cu graficele de intretinere ale echipamentelor care c..
Piese schimb originale BOGE
Firma Delta Pres srl, ca si partner oficial al firmei Boge Compressed Air Systems in Romania, cu certificate agrementate de la producator sa comercializeze piese de schimb si consumabile originale pentru echipamentele produse si comercializate d..
Garantie 5 ani Bestcair BOGE
Firma Delta Pres srl, ca si partner oficial al firmei Boge Kompressoren in Romania, ( ca prim partener al firmei Boge din Romania agreeat ) de catre firma Boge Compressed Air Systems sa ofere pentru compresoarele noi cu surub cu ungere Boge, cu ..
Uleiuri compresoare minerale si sintetice
Uleiurile minerale si sintetice pentru compresoare cu surub si piston Boge, comercializate de catre firma noastra, sunt special dezvoltate si utilizate pentru compresoarele cu surub si piston Boge fiind folosite cu succes si in compresoarele alt..
Filtre pentru compresoare
Cele trei filtre - filtrul separator, filtrul de aer, filtrul de ulei - care echipeaza un compresor cu surub cu ungere sau o pompa de vid cu ungere sunt elemente vitale in mentenanta acestora, de-a lungul perioadei de functionare.   Firma..
Piese schimb compresoare
Firma Delta Pres srl va poate livra din stoc sau la comanda orice piesa de schimb alternativa sau originala pentru compresoarele dumneavoastra, printre care amintim: Kituri: termostate, supape minima presiune, supapa aspiratie Supape de a..
Consultanta de specialitate
Copyright Delta Pres © 2024 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara