Solicita Consultanta

Contactati-ne chiar azi la nr de tel 0356 463 766 sau prin email: office@deltapres.ro

 

16 ani de experienta

Va oferim solutii competitive, calitative si sigure in domeniul aerului comprimat.

Uleiuri compresoare minerale si sintetice

Descriere Produs
Uleiurile minerale si sintetice pentru compresoare cu surub si piston Boge, comercializate de catre firma noastra, sunt special dezvoltate si utilizate pentru compresoarele cu surub si piston Boge fiind folosite cu succes si in compresoarele altor producatori de pe piata.
  • ulei compresor cu surub Boge Plus 3000, mineral
  • ulei compresor cu surub Boge Syprem 8000S, sintetic
  • ulei compresor cu surub Boge Food Lub H1F, alimentar
  • ulei compresor cu surub Boge High Lub 6000
  • ulei compresor cu piston Boge Syprem 8000P, sintetic
Datorita faptului ca aceste uleiuri au fost testate dealungul anilor de catre firma Boge Kompressoren in compresoarele produse si care functioneza in toata lumea in diferite medii climatice, demonstreaza ca sunt uleiuri de o calitate foarte buna pastrandu-si caracteristicile fizico-chimice intre schimburi: 3000 pana la 4000 h de functionare cele minerale si 6000 pana la 8000 h de functionare cele sitetice tinand cont de calitatea mediului ambiaant ( tipuri de praf din atmosfera, temperaturi amientale extreme etc. )
 
Aceste uleiuri sunt insotite de catre documente de calitate si fise tehnice care atesta calitatea si normele respectate.
Specificatii Tehnice
Copyright Delta Pres © 2024 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara