Solicita Consultanta

Contactati-ne chiar azi la nr de tel 0356 463 766 sau prin email: office@deltapres.ro

 

16 ani de experienta

Va oferim solutii competitive, calitative si sigure in domeniul aerului comprimat.

Eficienta Energetica, compresoare BOGE

Descriere Produs
Productie eficienta de aer comprimat
Multe puncte sunt decisive cu privire la eficienta globala a unui sistem de aer comprimat. Componentele eficiente folosite in compresoare, uscatoare, filtre sunt un pas important catre un bun randament general al unei instalatii. Eficienta cea mai buna se obtine atunci cand se analizeaza global sistemul. Intr-un sistem de producere, stocare, prepararea aer comprimat economiile energetice sunt in medie de aproximativ 33%.
Reducerea pierderilor din retele de distributie aer comprimat ( PDF 1 ) si cele de la utilaje, reducerea presiunii de lucru pana la cea optima, utilizarea sistemelor de comanda si control inteligent, acestea sunt doar cateva puncte la care suntem atenti atunci cand se evalueaza un intreg sistem si se porneste la imbunatatirea acestuia.
 
Motoare electrice clasa IE3 / IE4 si compresoare cu surub cu INVERTER:
Compresoarele cu surub si piston Boge sunt dotate cu motoare electrice asincrone trifazate, standardul clasa de eficienta energetica IE3 (sau IE4) ( Figura 1 ) pentru motoare intre 7,5 si 355 kW, conform directivei 2005/32/EC ( prin normele EC 640/2009 ) care se refera  la economia de energie electrica, dar si la performanata de exploatare a acestora. Principiile EcoDesign, minimizarea impactului asupra mediu­lui al produselor electrice dupa incheierea ciclului lor de viata, implicand deci folosirea de materiale cu potential de reutilizare ridicat si cu toxicitate redusa. ( Figura 2 )
 
Intr-un sistem de aer comprimat in speta la compresor este recomandat sa se evite fluctuatiile de presiune si timpii de mers in gol – economisind astfel energie.
 
 
Compresoarele cu surub Boge cu Inverter SF
(figura 3) cresc eficienta si va ajuta sa economisiti energie acestea functionand exact cat este nevoie. In cazul unui consum de aer comprimat fluctuant, un volum de stocare redus sau operarea cu varfuri de sarcina, ajustarea debitului de aer comprimat furnizat de compresor prin controlul liniar al turatiei motorului electric modificand frecventa acestuia, fara trepte de turatie a motorului este cea mai economica si eficienta metoda de reducere energetica a consumului unui compresor cu surub.
Compresoare cu surub Boge cu Inverter din seria SF pot fi integrate in orice statie de aer comprimat existenta. Printr-o investitie mica se obtine un efect comparabil mare.
 
Avantaje ale compresoarelor cu surub cu Inverter SF:
 • porniri si opriri line in timp foarte scurt ( ordinul secundelor )
 • variatie continua a debitului de aer comprimat continuu intre 25 si 100%
 • ajustarea flexibila a debitului livrat FAD
 • minimizarea costurilor de intretinere prin reducerea uzurilor
 • lipsa varfurilor de curent
 • presiune constanta de retea +/- 0,10 bar
 • practic fara timp de mers in gol al compresorului
 
Blocurile ( camerele ) de compresie BOGE effilence
Cele mai noi blocuri ( camere ) de compresie produse in fabrica Boge din Germania, BOGE effilence (Figura 4 si 5 ) BOGE effilence este cel mai eficienta camera de compresie pe care BOGE la construit vreodata. Numele acestia vine de la doua dintre semnele distinctive ale sale: eficienta in compresie (efficiency) si o incomparabila functionare silentioasa (silence). Acest complet dezvoltat si fabricat in intregime de catre BOGE asigura tehnologia viitorului la cel mai inalt nivel.
 
Un nou grup al eficientei
 • noul profil propriu 5:6 al suruburilor ( rotoarelor )
 • rulare lina
 • design optim pe gamele de putere
 • eficienta ridicata cu cele mai mici pierderi de putere
 • randament volumetric ridicat
 
Un nou grup (camera) de compresie al nivelului redus de zgomot
 • viteze de rotatie in mod semnificativ mai mici comparativ cu cele ale grupurilor anterioare
 • vibraii si oscilatii reduse
 • reducere de nivel de zgomot generat deja in miezul grupului de compresie
 
Un nou grup de compresie durabil si calitativ
• proiectat si executat pentru o durata de viata riicata
• intretinere extrem de redusa
• dezvoltarea si productia la BOGE
• procese de fabricatie cu compensare de temperatur
• tolerante de fabricatie foarte mici
 
Ulei compresor cu surub BOGE premium SYPREM S
Economii de energie de pana la cinci la suta pot fi atinse prin folosirea uleiului de compresor Syprem S de la Boge. Premium Oil Syprem S este un ulei complet sintetic. Continutul de ulei rezidual in aerul comprimat este redusă drastic: sub 3 mg / m3. Stabilitatea la temperatura si la oxidare duce la o racire optima si la o disipare a caldurii in compresor. Acest ulei Syprem S reduce frecarea si uzura ceea ce duce la economii substantiale in timp la costurile de intretinere. De asemenea, are o durata de utilizare mai mare de pana la 8000 h functionare functie de mediul de lucru. (Fig 6).
Specificatii Tehnice
Copyright Delta Pres © 2024 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara