Solicita Consultanta

Contactati-ne chiar azi la nr de tel 0356 463 766 sau prin email: office@deltapres.ro

 

12 ani de experienta

Va oferim solutii competitive, calitative si sigure in domeniul aerului comprimat.

Filtre pentru compresoare

Descriere Produs
Cele 3 filtre ( filtru separator, filtru aer, filtru ulei ) care echipeaza un compresor cu surub cu ungere sau o pompa de vid cu ungere sunt elemente vitale in functionarea acestora dealungul perioadei de functionare.
 
Firma noastra Delta Pres este partner al renumitei firme SOTRAS din Italia, producator de peste 35 ani de filtre pentru compresoare si pompe de vid, recunoscuta in Europa si nu numai pentru calitatea acestora si a carecteristicilor foarte bune date de caderile de presiune mici pe filtrele separator si de ulei si a hartiei
 
Toate filtrele comercializate sunt executate din materiale rezistente la coroziune, constructia acestora realizata prin procedee speciale de sudare si lipire, materialul filtrant rezistent pana la temperaturi de functionare de 120 grd C dau filtrelor o rezistenta in exploatare foarte buna si induc pe durata dinre revizii o cadere de presiune mica de multe ori in cele mai vitrege medii ambiante dupa 3000 h de functionare caderea de presiune pe separator este sub 0,4 bar ( g ).
Continutul de ulei remanent dupa filtru separator este intre 1 si 3 ppm.
 
Exeperienta acestor ani de productie si exploatare a filtrelor a aratat ca durata de viata a filtrelor separator depinde de tipul compresorului si mentenata acestuia, mediula ambiant, temperatura de functionare a compresorului, uleiul folosit. Pentru a asigura o separare cat mai buna a uleiului toate acestea trebuie sa creeze un tot.
 
Detinem un stoc permanent de filtre pentru compresoarele cele mai raspindite de pe piata romaneasca si putem aproviziona in cel mai scurt timp repere din depozitul central al fabricii din Italia si pentru componente care nu sunt in stoc acestea se executa la termen.
 
Pentru o usurinta mai mare in identificare va rugam sa ne trimiteti tipul de compresor, seria si anul de fabricatie al acestuia iar daca dispuneti de codurile filterlor OEM ( originale ) urmand ca in cel mai scurt timp ( 24-48 h ) sa va trimitem oferta cu filtrele corect identificate.
Specificatii Tehnice
Copyright Deltapres © 2018 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara