Solicita Consultanta

Contactati-ne chiar azi la nr de tel 0356 463 766 sau prin email: office@deltapres.ro

 

16 ani de experienta

Va oferim solutii competitive, calitative si sigure in domeniul aerului comprimat.

Generatoare de Oxigen, O2

Descriere Produs
Domeniul debitelor de oxigen vehiculat:             2,49 ÷  62,40     Nm3/ h
Presiune maxima intrare aer comprimat:           Max       7,50     bar
Puritate O2                                                                      90 ÷ 95         %
Generarea de oxigen se face pornind de la sistemul existent pentru producerea aerului comprimat, ce contine: compresor, separator ciclon, uscator refrigerator, filtre retea, adsorbant cu carbon activ, vas rezervor aer comprimat si prefiltru la care se adauga un sistem modular flexibil alcatuit dintr-un Master bank, la care se pot adauga pentru marirea debitului de O2 dorit, pana la trei Slave bank cu pana la sase module fiecare dintre ele si un vas rezervor de stocare pentru oxigen.
 
  • Generarea de oxigen se face prin metoda adsorbtiei alternative, ( unul pana la sase module din aluminiu legate in serie, format din doua coloane care functioneaza alternativ separand oxigenul de celelalte componente din aer ) aerul trece prin coloanele ce contin zeolit, o sita moleculara ce adsoarbe azotul din aer, pana cand devine saturata cu azot dupa care se face schimbul pe cealalta coloana care este deja regenerata. Procesul continua in mod alternativ.
 
  • Acest sistem va permite generarea de oxigen exact cat este nevoie, la niveluri de puritate ridicate 90-95%, la costuri mult reduse fata de cel conventional, ce presupune folosirea buteliilor de oxigen cu manipularea, transportul, depozitarea aferenta acestora si cu un grad de periculozitate mult mai mare.
Specificatii Tehnice
Copyright Delta Pres © 2024 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara