Solicita Consultanta

Contactati-ne chiar azi la nr de tel 0356 463 766 sau prin email: office@deltapres.ro

 

16 ani de experienta

Va oferim solutii competitive, calitative si sigure in domeniul aerului comprimat.

Compresoare cu surub transmisie directa BOGE C PM cu motor cu magnet permanent

Descriere Produs
Există un motiv bun pentru care BOGE își urmează propriul drum: în timp ce motoarele și blocurile de compresie ale multor concurenți sunt un singur ansamblu, noua serie C face o separare clară între blocul de compresie și motorul cu magnet permanent – un avantaj clar atunci când una sau ambele componente necesită întreținere sau schimb. Combinat cu ușurința de acces, rezultatul este un concept de compresor extrem de ușor de întreținut.
Seria C de la BOGE a fost întotdeauna preferata  – datorită construcției lor modulare, opțiunilor de extindere flexibile și celei mai mici amprente din clasa sa. BOGE a îmbunătățit încă o dată seria C în intervalul de performanță de 5,5 – 11 kW cu un motor cu magnet permanent extrem de eficient, care poate combina niveluri de performanță îmbunătățite cu un nivel de zgomot plăcut scăzut. Flexibilitatea proverbială a seriei C rămâne neschimbată: fie cu uscător refrigerator, cu vas rezervor sau echipat cu un controler de mare performanta !
Motoarele cu magnet permanenți (PM) nu sunt doar cheia pentru a obține emisii mai mici de zgomot, ele pot realiza cel mai bun echilibru între debitul aerului livrat și eficiența: toate compresoarele cu șurub din seria C cu tehnologie PM sunt capabile să producă un debit considerabil mai mare, folosind același consum de energie, indiferent dacă motoarele sunt cu inverter - frecventa controlată  sau cu acționare directă, în orice situație de funcționare continuă.
DESCRIERE PRODUS

Gama puterilor instalate: 5,5 ÷ 11,00 kW sau 7,5 ÷ 15.00 HP
Domeniul debitelor de aer comprimat vehiculate: 0,30 ÷ 1,74 m3/min
Domeniul presiunilor de lucru: 7,50 ÷ 13,00 bar

Specificatii Tehnice
Copyright Delta Pres © 2024 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara