Solicita Consultanta

Contactati-ne chiar azi la nr de tel 0356 463 766 sau prin email: office@deltapres.ro

 

16 ani de experienta

Va oferim solutii competitive, calitative si sigure in domeniul aerului comprimat.

Compresoare cu piston BAUER Miniverticus III

Descriere Produs
Gama puterilor instalate:                                                            4,00 ÷       7,50 kW         
Domeniul debitelor de aer comprimat vehiculate              340,00 ÷   610,00 l/min
Domeniul presiunilor de lucru:                                                90,00 ÷   420,00 bar
 
 • compresor pentru aer comprimat , aer respirabil si azot
 • noul MINI-VERTICUS combină legendarele blocuri de compresie BAUER cu componente îmbunătățite și designul ultra-modern.
 •  MINI-VERTICUS este disponibil acum cu o rată de încărcare mai mare de 320 l / min și cu un design deschis ca standard, reproiectat, concentrat pe ergonomie, operarea cât mai ușor posibil, reducerea zgomotului și creșterea eficienței.
 • compresor de înaltă presiune ultracompact cu design vertical, usor de  instalat cu o exploatare simpla si  sigura
 • Blocurile de compresie IK100, IK120, IK 12.14 proiectate pentru peste 30000 ore de functionare, cu cilindrii honuiti si suprafetele durificate remarcabil prin nitrurare cu plasma, cu un consum mic de energie si o lubrefiere cu ulei sigura a suprafetelor de uzura
 • mini computerul B-CONTROL MICRO asigura controlul automat complet, monitorizand activitatea si oprind compresorul in eventualitatea depasirii parametrilor setati, indicand si cauza deranjamentului pe afisaj
 • B-DRAIN: Noua purjare automată a condensului este mai silențioasă și economisește energie, inclusiv oprire automata la atingerea presiunii dorite, furtunuri UNIMAM de inalta presiune pentru umplere butelii aer respirabil, prevazute cu cuple pivotante, rapide, sigure si eficiente
Optionale
 • cu nivel redus de zgomot, SUPER SILENT, ideal pentru utilizarea in medii de lucru în cazul în care zgomotul este o preocupare cheie
 • folosit cu sistemul de filtrare Bauer P41/P61 poate furniza aer respirabil 1550/2400 mc, la cerintele DIN EN 12021, impreuna cu sistemul optional BAUER AERO GUARD pentru monitorizarea concentratiei de CO2 din aerul respirabil
 • B-APP permite utilizatorilor să controleze și să monitorizeze de la distanță compresoarele cu noul B-CONTROL MICRO. B-APP oferă, de asemenea, funcții suplimentare, cum ar fi știri specifice produsului, videoclipuri, funcția de căutare integrată a dealerilor și instrumente de calcul. Disponibil în App Store (iOS) și pe Google Play (Android)
 • Sistem integrat de măsurare a gazelor B-DETECTION PLUS i: ca opțiune, sistemul de măsurare a gazului B-DETECTION PLUS i poate fi integrat în compresor. Acest lucru permite monitorizarea tuturor gazelor cerute în conformitate cu DIN EN 12021: 2014. Gratie acestei  optiuni descarca in cazul contaminării pe termen scurt și a închide compresorulîn cazul depășirii prelungite a valorilor limită, asa ca respectarea DIN EN 12021: 2014 poate fi asigurată în orice moment
 • Acest sistem de monitorizare este recomandat pentru o funcționare continuă și o funcționare complet automatizată, precum și pentru unitățile compresoare care nu sunt supravegheate de personal calificat. Monitorizarea urmărește valoarea minimă a etapei 1 și valoarea maximă a tuturor etapelor compresorului. Unitatea compresorului se oprește la atingerea valorilor limită admise. Valoarea actuală este afișată de unitatea de control a compresorului B-CONTROL II.
 • sistem opțional de monitorizare a nivelului uleiului pentru oprirea în siguranță a unității compresorului atunci când nivelul uleiului este scăzut. Dacă nivelul uleiului atinge marcajul minim, acesta este afișat pe comanda și compresorul este oprit automat din motive de siguranță. Această opțiune este recomandată în mod special pentru unitățile de compresoare cu funcționare continuă.
 • in combinație cu sistemele de purificare P41, P61 sau P81, este disponibil un filtru opțional integrat de particule pentru o protecție eficientă împotriva prafului fin și a altor particule solide. Aceasta permite îndepărtarea fiabilă a particulelor în conformitate cu ISO 8573 clasa 2.
 • hota de evacuare cu comutator de ventilație asigură mijloacele prin care aerul evacuat este evacuat în camera înconjurătoare sau în aer liber în condiții controlate și dependent de temperatură. Un senzor de temperatură măsoară temperatura în cameră și controlează poziția ventilației pentru o funcționare optimizată (posibilă numai împreună cu o carcasă super-silențioasă).
 • un sistem convenabil asigură un punct de colectare central pentru condensul (amestec de ulei și apă) produs în timpul procesului de compresie din interiorul compresorului. Rezervorul de condens are un întrerupător integrat care poate fi utilizat pentru a monitoriza nivelul condensului din rezervor și pentru a asigura o protecție împotriva supraîncălzirii. 
 • la umplerea buteliilor de aer de aer, calitatea aerului comprimat depinde de calitatea aerului înconjurător. Curățați aerul proaspăt trebuie să fie preluați de la o sursă externă, în special dacă există riscul de gaze de eșapament (CO) și de aer evacuat de la alte unități. O conexiune pentru o linie de aspirație exterioară a fost furnizată în acest scop.
 • versiunea avansată a controlului compresorului B-CONTROL MICRO, B-CONTROL II are un ecran tactil color de 5,7 "cu 10 taste directe de selecție Interacțiunea dintre utilizator și control este ușor de utilizat și logică Informațiile afișate pot fi citite în text clar Sunt disponibile diferite limbi pentru selecție. Pe lângă faptul că susține controlul și monitorizarea funcțiilor importante ale sistemului, B-CONTROL II oferă și funcții suplimentare, cum ar fi un logger de date, un port USB și interfețe accesibile precum Modbus, CAN Bus sau Profibus. Poate fi folosit și pentru controlul integrat al unui sistem interconectat cu până la patru compresoare.
 • instalarea unui separator după prima treapta a compresorului este recomandată pentru unitățile care operează în condiții în care conținutul de umiditate al aerului înconjurător este ridicat (în regiunile tropicale și pentru comprimarea eficientă a gazelor cu un conținut ridicat de umiditate.
 • manometrele de presiune intermediare arată presiunea de lucru a treptelor individuale ale compresorului. Această informație despre presiune este utilizată pentru a o compara cu cea a supapelor corespunzătoare de treaptă (intrare și ieșire) pentru scurgeri. Manometrele de presiune intermediare sunt instalate în interiorul carcasei compresorului
 • dispozitiv pentru umplere butelii de la 4x200 bar sau 4x300 bar si invers, selector automat pentru umplere butelii cu prioritate, cadru de baza pentru butelii de 50 / 80 litri, B-COOL uscator de aer prin refrigerare pentru marirea duratei de viata a cartuselor filtrante de pana la 11 ori !
Specificatii Tehnice
Copyright Delta Pres © 2024 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara