Solicita Consultanta

Contactati-ne chiar azi la nr de tel 0356 463 766 sau prin email: office@deltapres.ro

 

14 ani de experienta

Va oferim solutii competitive, calitative si sigure in domeniul aerului comprimat.

Compresoare SCROLL EO / EO D

Descriere Produs
Compresoare SCROLL BOGE EO / EO D fara ungere
 
  • Ideale pentru medii de lucru sensibile în care aerul și operarea silențioasă, fără ulei, sunt o necesitate.
  • O unitate compresor BOGE EO (Excentric - fără ulei) este formata dintr-unul sau mai multe compresoare scroll. Fiecare operează cu două spirale, una fiind fixa, în timp ce celalta se rotește excentric. Deși cele două spirale se întrepatrund, acestea nu se ating între ele. Aerul aspirat este fortat în permanență prin intermediul acestor spirale, sa ocupe un spațiu din ce în ce mai mic, astfel încât se realizeaza producerea de aer comprimat fără pulsații si absolut lipsit de ulei. Eficiența este îmbunătățită în continuare cu un răcitor în două etape.
  • Conceptul modular da posibilitatea montarii impreuna a 1-4 compresoare BOGE EO dacă sunt necesare rate ridicate de livrare a aerului liber, pentru versatilite maxima, montate pe vas rezervor, cu un uscator refrigerator BOGE EO D ca sistem duplex sau cu separator ciclon.
  • Compresoarele scroll nu au nevoie de ungere, deoarece nu există nici o frecare in camera de compresie. Aceast avantaj, dat de proiectarea de înaltă calitate, garantează 100% aer comprimat fără ulei, chiar și un condens curat.
  • Panoul standard FOCUS CONTROL 2.0 permite controlul pe un ecran LCD multicolor a pana la 4 compresoare scroll, adica a 1-16 unitati scroll montate impreuna, pornite sau oprite după cum este necesar pentru optimizarea si eficientizarea productiei de aer.
Aerul comprimat fara ulei este unul dintre cele mai importante energii auxiliare in zonele de productie sensibile ca industria medicala, farmaceutica, alimentara si semiconductoare.
 
Intretinere prietenoasa:
  • Aranjamentul inteligent al componentelor într-un compresor BOGE EO / EO D are ca rezultat o amprentă extrem de mică, făcându-l ideal pentru utilizarea la locul de muncă - chiar și atunci când e configurat ca soluție de sistem cu un uscător integrat.
  • Materialele de inalta calitate si un numar redus de piese de uzura conduce la operatii de service minime si o durata de viata lunga a tuturor componentelor.
 
Specificatii Tehnice
Copyright Deltapres © 2019 - Toate datele si informatiile prezente pe acest site sunt proprietatea Delta Pres srl care este marca inregistrata. Web Design by Webstage Timisoara